2011-07-20
 02:06:23

Flygfältet

När jag var husvakt så tog jag med mig Dex på en promenad till flygfältet. Gick alltid hit med Lukas när han var yngre. Flygfältet är till för dom som flyger modelflygplan, men tror dom flesta hundägare i vårt område går dit för att släppa sina hundar. Planen är stor och har alltid kortklipptgräs, perfekt att leka och träna med hunden på :)


Spring i benen


Utsikten


Vad vill du matte?


Äter godis som jag gömt åt honom


Söker godis, full koncentartion.


Full fart i jakt på godis
2011-07-14
 16:03:10

Tassikyr

Idag har vi haft lite tassikyr eller som det också kallas tassvård ;)

Klippt klorna, filat klorna, klippt hår mellan trampdynorna och format håret runt tassarna. Dexter var jätte duktig det gick snabbt och smidigt, för annars brukar han vara duktig på att åla sig och ha huvudet ivägen.

Så tummen upp för Dex idag!
2011-07-13
 21:41:06

Ny kategori: Agility

Har nu skapat en ny kategori till bloggen: Agility. Känns som om det är något vi kommer fortsätta med och blir ju ganska många bilder från våra träningar :)

Den här veckan är jag och Dexter i Matfors och är husvakt. Mamma och pappa är nere i söder och har köpt en ny bil och passar på att hälsa på släkt.

Var och hämtade upp Angelica och pommarna i måndags, vi bestämde oss för en kvälls träning i timrå. Blev lite blandad träning för Dexter, han kändes lite ofokuserad och flamsig så gjorde inte många upprepningar utan han fick mest springa och göra tunneln då det är hans favorit.

En annan sak om Dexter är att hans päls har blivit väldigt fin. Den är väldigt glansig och börjar bli mer och mer platt mot kroppen :) Den har också fått mer längd så han ser mer vuxen ut min lilla kille. Hoppas det håller i sig för har planerat en inoff utställning i augusti och sen blir det internationell i oktober.