2011-10-29
 02:12:17

bloglovin.se

Följ min blogg med Bloglovin
2011-10-28
 23:26:01

bus

Har haft lille Kumo här idag så att han och Dex fick leka med varandra. Har varit fullfart på dom hela dagen :)





2011-10-17
 03:19:44

Trion är nu en kvartett

Flocken har utökats med en stilig ryss, för ungefär en vecka sen fick Angelica hem sin tredje pomme Magvay. Så den här veckan har vi introduserat Dexter för Magvay. Det tog ungefär två dagar sen så var det lugnt. Provade en ny teknik som funkade fint, över förväntan!

Det här med att hälsa fint är inte Dexters starka sida, han vräker sig över nya hundar och kräver att få nosa på varända millimeter sen sitter han klistrad med nosen bak i rumpan på den nya hunden resten av promenaden om man inte går in och bryter. 

Men med min nya strategi så slapp Magvay den behandlingen och allt gick lugnt till :)

Magvay

Dexter

Kumo

Chloé

Hela gänget :)

 

2011-10-12
 18:01:11

Resultat från helgens utställning

Lördag SDHK 8/10 -11 Timrå
Domare: Stanley Henry
Kritik: A little shy on the table, head ok, good earset. Mouth ok. Good fronth. Moved ok. In good coat condition.
Kvalitetspris: Very good

Mina egna tankar: Var hög ljudnivå och trångt runt ringarna, tror Dex tyckte det var stressande då han hellre ville sitta i mitt knä än att vara i buren. Tyckte han gick bra i ringen men hade inte så mycket fokus utan tittade mycket runt omkring sig.

Söndag Vnkk Nordichallen 9/10-11 Sundsvall
Domare: Fahey Florence
Kritik: Very nice outline, good head proportions, good earcarrige, very alert, nice ribbcage but would prefer chest more let down. Good angulations. Nice livly movement.
Kvalitetspris: Excellent

Mina egna tankar: Lugnt och skönt inne i hallen, jätte trevlig stämning. Var mycket mer nervös idag än i Timrå, men bättre resultat och Dexter rörde sig väldigt bra och kändes mer fokuserad. Men vi måste öva mer bord och hantering framöver.
2011-10-04
 16:42:19

tips

Vill bara lyfta fram det HÄR inlägget som Lady Dahmer skrivit. Otroligt bra formulerat och speglar många av mina tankar om dagens samhälle.