2011-04-20
 01:02:08

Dexter har nya kompisar

Idag mötte jag upp min fina vän Angelica, vi har funderat länge på att låta hundarna träffas så idag tog vi tag i det.
Tog med mig Dex in till henne så dom fick titta på varandra först, blev mycket skällande och jag han tänka flera gånger Hur ska det här gå?

När alla hundar fått på sig halsband och koppel så promenerade vi iväg. Dexter var uppjagad och skällde som besatt men efter en bit lugnade han sig en aning.
När vi kom fram till fälten så var det en befrielse att få släppa honom! Han blev direkt lugn och snäll. Vi släppte inte alla hundar direkt utan Dexter och Marie fick springa först då hon är lite mer tuff, sen fick lilla Kumo också vara med fast han var lite blyg först och höll sig nära Angelica. Sist släppte vi Moa som var lite osäker på Dexter, men efter några minuter så var det hur lungt som hellst och dom accepterade varandra.
Det var otroligt kul att se hur dom kommunicerar med varandra och hade kul, dom blev som en flock direkt. Alla sprang tillsammans och utforskade fälten eller så hängde dom på Moa när hon skulle jaga fågel ;) snabb som en pil var hon vilket Dexter uppskatta då han gillar att springa fort.
När vi traskade tillbaka så hade vi fyra nöjda och trötta hundar som gick tillsammans utan att vara uppjagade och skälla non-stop. En härliga känsla när man ser att ens hund är glad och haft en givande promenad,  plus att han fått vara social med andra hundar både tikar och hanar utan några problem.

Imorgon ska vi ut igen och tar då med oss kameran :)


Angelica
PUBLICERAT: 2011-04-20, 14:12:56 | URL: http://linneaangelica.blogg.se/

Verkligen hur roligt som helst. =D Synd att det inte blev av idag men får hoppas att Dexters klo läker snabbt så vi kan släppa lös hjela högen med kameran i högsta högg. ;)



Kram.



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: