2011-06-05
 00:56:42

träning

Jag och Angelica tog en spontan tur till timrå bhk och tränade agility med grabbarna. Det kanske låter som om vi gör det varje dag men det är inte mer än en till två gånger i veckan.

Dexter var glad och busig idag, han och Kumo lekte massor och dom brottades till och med, det är inget Dex gjort innan :) Han brukar mest nypa och dra i Kumos svans.

Träningen gick super bra! Dexter har lagt ihop ett och annat och springer nummera igenom tunneln utan att vända om och titta vart jag tar vägen. Kumo besegrade "berg" idag och tog A hindret utan problem. Vi turades om att fotografera medans den andra övade sitt hinder, bra att ha lite kritik på sidan om ibland.

Det sista vi gjorde innan vi åkte var att sätta ihop en liten bana bestående av hopp, balans plankan, däcket, tunnel, A hinder och sist ett till hopp. Gick kanon och båda hundarna fullföljde hela banan medans vi sprang med dom.

Trodde aldrig att det skulle vara svårare att få hunden att göra det man ber om medans man springer men det är det. Och det visar verkligen hur långt man kommit i träningen och om hunden förståt det man lärt den.

Det var en jätte kul träning idag och längtar redan till nästa :)






Full fart!

Roligt att hoppa tillsammans ibland :)





Dexter lär sig slalom

Dexter bestiger "berget" och matte är röblommig efter språng marschen ;)

Haha kolla tassarna, är dom hemliga tvillingar?


Angelica
PUBLICERAT: 2011-06-05, 14:49:51 | URL: http://linneaangelica.blogg.se/

Hihi gladpojkarna. ^^



Kram.


Malin
PUBLICERAT: 2011-06-07, 12:20:08 | URL: http://lillirose.blogg.se/

Åh vad mysigt det ser ut. Är också väldigt intresserad av att börja träna agility med min lilla Papillon Algot. Läste i ett inlägg att Dexter inte skällde när ni var ute. Vilken metod använder du? Jag har samma problem, Algot blir helt tillsig när han möter andra hundar, är oerhört svårt att få kontakt med honom! Använder du en vattenspruta? :)



Väldigt fin blogg, inspirerande!



Mvh Malin Söderberg


Anonym
PUBLICERAT: 2011-06-18, 14:59:39

Haha va roligt =)

Jag har oxå en papillon o hans bästa kompis ser exakt likadan ut =)


Maria
PUBLICERAT: 2012-02-08, 17:00:51

Hejsan, jag undrar om jag skulle få låna nån bild på då du & din papillon tränar agility? Håller som bäst på att skriva slutarbete i skolan och skulle behöva fina bilder från träningar, skriver förstås om agility, så därför skulle det passa perfekt om det bara går bra för dig? Dessutom var dina bilder super fina!



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

« NAMN Spara info?

« E-POST (publiceras ej)

« URL

Kommentar: